Despre
Dupa o cariera de peste 35 de ani la catedra, acum timpul se imparte intre placerea cititului si scrisului "macar a cinci randuri" zilnic, a nepotilor si a micilor treburi din jurul gospodariei.

Activitatea didactica si stiintifica inainte de 1989 cuprinde printre altele articole in "Tribuna Scolii", "Revista de pedagogie", "Invatamantul liceal si tehnic profesional". De asemena apar diverse articole de critica si istorie literara in revista "Transilvania" din Sibiu.


Dupa anul 1989 vad lumina tiparului diverse articole, studii si recenzii in revistele: "Transilvania", "Steaua", "Vatra", "Miscarea literara", "Rostirea Romaneasca" (Timisoara), "Tarnava" (Targu-Mures), "Izvoare filosofice" (Targu-Mures), "Dicobolul" (Alba Iulia), "Caietele de la Medias - Dialoguri culturale" (Medias), "Limba si Literatura Romana", "Pro Saeculum" (Focsani), "Spatii culturale", "Bucovina literara", "Oglinda literara".

De asemenea autorul semneaza prefata unor volume de poezie publicate de George L Nimigeanu.


Membru al:
  • colectivul de organizare a manifestarii anuale "Zilele Revistelor Culturale din Transilvania si Banat", care are loc in fiecare primavara la Medias.
  • redactia revistei "Caietele de la Medias - Dialoguri culturale"
  • Asociatia scriitorilor de limba romana din Quebec (ASLRQ)  • Ionel Popa, volume in biblioteca